Potrzebujemy:
Kostka margaryny "Kasia"
6 jaj (zoltka i bialka oddzielnie)
Szklanka cukru pudru
1kg twarogu (u mnie w wiadereczku )
Budyn smietankowy
Cukier waniliowy.
Biszkopty
Owoce,galaretka lub polewa do dekoracji.
Wykonanie:
Zoltka,cukier,cukier waniliowy ucieramy na puszysta mase.
Dodajemy budyn, miksujemy. Dodajemy ser i nadal miksujemy az masa bedzie idealnie gladka i puszysta. Ubijamy bialka na sztywna piane i dodajemy do masy serowej delikatnie mieszajac. Spod formy wykladamy biszkoptami i wykladamy mase serowa. Pieczemy godzine w temp. 170'C
Czekamy jak ciasto wystygnie i dekorujemy :)
Smacznego!
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Z uwagi na to ze Anonimowym osoba czesto brak kultury, komentarze zostawiam tylko dla osob zarejestrowanych. Pozdrawiam.